Известие

Collapse
No announcement yet.

повреден selespeed-съвет!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• повреден selespeed-съвет!

--------------------------------------------------------------------------------

ЗДР,манияци!решх да се обърна към вас за помощ,защото виждам че сте доста запознати-за разлика от мен.
    имам алфа 156,селеспийд,99г и съответно проблем с робота.по-точно скоростите изключват на 1-ва и задна.карах я на диагностика и ми казаха-повреден хидравличен блок,ако не се лъжа.трябвало да се смени целия механизъм (робота).
    от форума разбрах,че вероятно става дума за повреден актуатор.
    има ли друг вариант,освен смяна на всичко-струва над 4000лв.
    ще съм благодарен за всякаква информация.
    АЛФА РОМЕО 156,2.0,Selespeed

варианти има няколко , но накрая опираш до нов робот или ръчни скорости. Намери си най-изгодната оферта за робот и не му мисли , 4000 ми се струват много - бах таз инфлация 100% за 2 години

Comment

здр.четох във форума и видях че ти си имал същия проблем преди 2 години.тогава са го ремонтирали по някакъв начин във вантотрейд/за 200лв/.какво се получи в крайна сметка?и откъде мога да намеря по-добри цени за нов ако се наложи?благодаря за ифото предварително.

Comment

При моя проблема беше сферата - хидроакумулатор- смениха я с някаква която беше с подобни данни - струваше 60 лв, за труд не помня, и не е от особено значение. Лошото е че след няколко хиляди километра изгоря помпата която пълни тази сфера , пренавита не работеше и оттам нещата станаха сложни . Ако бях сменил блока щях и досега да си я карам ама на друг акъл бях .Най-изгодно мисля че е от Вантотрейд да вземеш робот и там да го смениш. Бобо може да каже на моя кво точно му е мисля че е при него още, ак онякви части стават за размяна може да пробвате. Засега карай с често рестартиране - помага да се държи в движение

Comment

мерси много.ако може да ми кажеш с каква подобна замени тази сфера-от друга алфа или от др марка.при мен проблема е точно там.след като изгоря помпата,ако тя се смени системата продължава ли да работи /защото помпата е към 1000лв/.

Comment

При мен и чисто нова помпа изгоря и Бобо реши брутално проблема. Но идеята май е че помпата гори заради сферата . Пренавии помпата ако е изгоряла докато търсиш решение с останалите детайли

Comment

Working...
            X